Erotické fórum

Vítejte na Erotikforum.cz.
Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte.
Nedostali jste svůj aktivační email?

collapse

Osobní údaje

* O fóru

  • stats Celkem uživatelů: 1512
  • stats Celkem příspěvků: 3426
  • stats Celkem témat: 710
  • stats Celkem kategorií: 5
  • stats Celkem diskuzí: 25
  • stats Nejvíce online: 766

* Kontakt

Ochrana osobních údajů

Společnosti Diaetam s.r.o., se sídlem Piletická 486, Věkoše 503 41 Hradec Králové, IČ: 04891414, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl C, vložka 39318 (dále jen „Správce“), aby zpracovávala ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) následující osobní údaje / cookies.

Rozcestník


Cookies


Využíváme soubory cookie pro lepší funkčnost stránek (funkčnost přihlašování, ...) a relevantní reklamy. Více o souborech cookies. Tyto cookies v sobě neobsahují žádné osobní údaje. Používání souborů cookies můžete odmítnout volbou v příslušném nastavení v internetovém prohlížeči. Upozorňujeme ale na to, že při odmítnutí používání souborů cookies není vyloučeno, že nebudete moci plně využívat veškeré funkce naší webové stránky.

Uživatelské účty


Údaje zpracováváme jen v případě registrace uživatelského účtu.

Zpracovávané osobní údaje:


  • přezdívka,
  • e-mailová adresa.

2. e-mailovou adresu a přezdívku je nutné zpracovat za účelem vytvoření a administrace uživatelského účtu na tomto fóru.
Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu aktivního využívání uživatelského účtu a dále po dobu 3 let od Vašeho posledního přihlášení.
3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje Správce.
4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
  • a. poskytovatel softwaru Google Analytics, společnost Google Czech Republic, s.r.o., se sídlem Praha 5, Stroupežnického 3191/17, PSČ 15000, IČ: 276 04 977,
  • b. poskytovatel webhostingu, společnost WEDOS Internet, a.s., se sídlem Masarykova 1230 373 41 Hluboká nad Vltavou Česká republika IČ: 28115708,
  • c. případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Souhlas se zpracováním osobních údajů


1. S výše uvedeným zpracováním je vždy spojen výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje Správce.
2. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
a. Poskytovatel softwaru Google Analytics , společnost Google Czech Republic, s.r.o., se sídlem Praha 5, Stroupežnického 3191/17, PSČ 15000, IČ: 276 04 977,
b. poskytovatel webhostingu, společnost WEDOS Internet, a.s., se sídlem Masarykova 1230 373 41 Hluboká nad Vltavou Česká republika IČ: 28115708,
c. případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
3. Vezměte na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně požadovat omezení zpracování,
  • na přenositelnost a právo na kopii osobních údajů,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů - pokud se nejedná o osobní údaje, které jsme povinni nebo oprávněni dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a právo na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s Nařízením.